#3 toepassingen hoe Virtual Reality jouw bedrijf vooruit gaat duwen

Virtual Reality is echt zo’n kreet van de toekomst, toch? Welnee, VR is hier en nu! We zien steeds meer bedrijven die zich de weg in de wondere wereld van VR inslaan. En dat wil zeggen dat ze of kiezen om dit te gebruiken of besluiten om het zelf te ontwikkelen. De echte geeks hebben besloten om hiermee aan de slag te gaan omdat ze hier toekomst en werk in zagen. Dit hebben ze uiteindelijk goed gezien. We gaan je door middel van drie tips, ofwel toepassingen, laten zien hoe VR voor jou geen toekomst maar heden is.

VR tours in 360 graden

Heb je daar ooit wel eens van gehoord bij of voordat je een huis gaat bezichtigen? Een VR tour in 360 graden. De makelaar neemt je mee door allerlei woningen zonder dat je deze fysiek hoeft te bezoeken. Hoe makkelijk is dat wel niet? Ten eerste scheelt dit heel veel tijd en ten tweede kan je op één dag wel 20 woningen ‘bezoeken’. Make it happen!

Onderwijs

We zien het tegenwoordig steeds vaker. In het onderwijs wordt VR ook gewoon toegepast. Steeds meer kinderen zitten met deze brillen op om de wereld van Virtual Reality te ervaren. Hierdoor leren ze sneller en kunnen ze hun ervaringen met anderen delen. Dit is echt de toekomst.

Bouwplaats

De bouwplaats bezoeken met een VR-bril klinkt niet erg veilig maar dat is het wel. Je kan dan zien hoe het gebouw of pand eruit komt te zien terwijl het nog in constructie is. Hoe tof is dat! Wij weten het wel hoor, gebruiken die handel.

De geschikte partij

De geschikte partij om dit alles te realiseren is Tec Design. Ze kunnen je van A tot Z helpen in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van VR-development.