Autoraamfolie voor getinte ruiten

Misschien heb je het wel is voorbij zien komen in het verkeer: Autoraamfolie. Dit is een folie die je op je raam plakt waardoor je ruiten getint zijn en er niemand naar binnen kan kijken in je auto. Niet alleen zorgt het voor weren van inkijk in je auto, het zorgt ook voor warmtewering. Dit kan in de zomer natuurlijk weer heel erg van pas komen als je auto bijvoorbeeld vol in de zon geparkeerd staat en dat het dan niet meer bloedheet is als je instapt.

Redenen om te doen


Zoals hierboven al vernoemd is het dus zeer handig om aan autoraamfolie te doen als je geen zin hebt in die ongelooflijke hitte in je auto en zodat mensen niet naar binnen kunnen kijken. Een andere reden waarom dit vaak gedaan wordt is omdat het een stuk stoerder lijkt in de ogen van veel mensen. Getinte ramen zorgen namelijk voor een wat stoerdere look van je auto door de zwarte folie. Het is echter volgens de wet niet toegestaan om aan volledige ramentinten te doen.

Wat zijn de kosten?


De kosten voor autoraamfolie kunnen flink van elkaar verschillen. Het is natuurlijk gedeeltelijk afhankelijk van hoe groot je auto is en hoeveel er dus gedaan moet worden. Daarnaast is het ook heel erg afhankelijk van wat voor soort folie je wilt. Hier zit namelijk ook veel keuze in. Vraag een offerte aan en je zult het weten!