BTL maakt Nederland groener

Nederland wordt steeds groener. Schoolpleinen, daktuinen, woonwijk en zelfs bedrijventerreinen: overal geven natuur en beplanting meerwaarde aan de omgeving. Om een locatie duurzaam te vergroenen staat BTL klaar voor particulieren en overheden. Voor advies, uitvoering en onderhoud van jouw groenproject.

Groenere bouwprojecten hebben de toekomst

Door natuur vanaf het begin in te plannen bij nieuwe bouwprojecten krijgen deze een hoge leefbaarheid en aantrekkingskracht. Mensen genieten meer en functioneren beter in een omgeving die verwoven is met de natuur. Of het nu gaat om de aanleg van waterpartijen, de installatie van een sedumdak of daktuin, of het duurzame onderhoud of verplanten van bomen: BTL heeft de kennis en de ervaring in huis.

Groenere scholen en zorginstellingen hebben meerwaarde

Groene speeltuinen en schoolpleinen hebben positieve effecten op het leren, het gedrag en de stemming van kinderen die daar ontspannen en recreƫren. En groen maakt een zorginstelling aantrekkelijker en rustgevender. Goed onderhouden groenpartijen vergroten het welzijn van de bewoners.

Groenere woningen verhogen het leefplezier

Bij moderne en verantwoorde woningbouw is de integratie van het project met de natuur van belang. De meerwaarde van woningen wordt vergroot als er groen rondom aanwezig is. Door de aanwezigheid van natuur is het prettiger wonen in een duurzame en toekomstgerichte omgeving. Waterpartijen, daktuinen en boomaanplant kunnen ook in een stad de leefbaarheid vergroten.

Groenere bedrijfsterreinen stralen positief af op de bedrijven

Bedrijfsterreinen staan niet bekend om hun natuurwaarde. Maar ze bieden meer dan voldoende plek voor de aanplant van struiken, bomen en andere planten. Een groene omgeving maakt een bedrijfsterrein tot een aangenamere plek om te werken en doet bovendien wonderen voor het imago van de ondernemingen op het terrein.

Groener sporten is aangenamer sporten

Rond en op een sportcomplex is vaak ruimte beschikbaar voor aantrekkelijke aanplant, die de belevingswaarde voor de sporters flink vergroot. Om een sportpark duurzaam te vergroenen kan je professioneel advies inwinnen bij de groenexperts van BTL.