Laat de digital signage regelen voor je bedrijf

Als bedrijf wil je natuurlijk wel klanten aan je binden en nieuwe klanten zien te vinden. Om deze te benaderen zijn er tal van manieren mogelijk maar beeldschermcommunicatie is tegenwoordig een populaire manier. Om ervoor te zorgen dat deze perfect bij je bedrijf past kun je een bedrijf als QYNinschakelen om dit voor je te regelen.

Diverse soorten digital signage

Omdat ieder bedrijf anders is en je wel wilt dat de reclame die je maakt via een beeldscherm ook goed bij het bedrijf past kun je bij QYN voor maatwerk kiezen. Zo verzorgen zij digital signage, sociale media integratie, mobile signage, (instore) interactive en muziek. Je kunt voor een van deze methodes van beeldschermcommunicatie kiezen maar een combinatie ervan behoort ook tot de mogelijkheden. QYN kan voor je bepalen welke methode het best geschikt is en deze dan ook toepassen.

Voor gebruik in winkels

Digital signage vind je vaker ergens dan je misschien denkt. Zo wordt er in wachtruimtes vaak gebruik gemaakt van beeldschermen om mensen informatie te geven, afgewisseld met nieuws en andere berichten. Daarnaast zie je in etalages beeldschermen staan die de passanten duidelijk maken wat je als winkel verkoopt of om reclame te maken voor bepaalde producten. Op die manier trek je de aandacht van mogelijke nieuwe klanten en lok je ze de winkel in met het doel dat ze wat kopen.

Ook in combinatie met social media

Een voorbeeld van beeldschermcommunicatie is social media integratie. In het geval van sociale media integratie wordt social media afgewisseld met andere berichten op een beeldscherm. Hiervoor kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van Facebook, Instagram of Twitter. Omdat veel mensen op social media zitten trek je zo makkelijk hun aandacht maar zorgt het er ook voor dat ze door het gebruik ervan een gunstige invloed hebben op jouw onderneming.