Kies voor zonnebril-bedrukken

De zomer komt er weer aan en dus is het tijd om de zonnebrillen weer uit de kast te halen. Wat is er nou leuker om deze zomer tijdens festivals met een bedrukte zonnebril te lopen? Een zonnebril-bedrukken kan dan geheel naar jou wens gedaan worden, waardoor jij en je vrienden allemaal in dezelfde stijl over het festival lopen. Harstikke tof toch?

Meerdere keuzes


Er zijn verschillende zonnebrillen waar je uit kunt kiezen, die je kunt bedrukken. Zo zijn er de klassieke zonnebrillen die je kunt bedrukken, maar ook de wat meer trendy zonnebril of die modieuze zonnebril. Daarnaast is er ook nog een verschil tussen een vrouwen en heren zonnebril. Kortom: genoeg brillen om uit te kiezen dus.

Wat zijn de kosten?


De kosten op zonnebril-bedrukken zijn afhankelijk van het aantal dat jij bedrukt. Koop jij in grote getalen, dan zal de prijs gemiddeld ook lager worden. Als je er daarentegen maar een klein aantal koopt, dan zal de prijs per product gemiddeld ook wat hoger liggen. Het is dus aan te raden om maar meteen in één keer een groot aantal te kopen, aangezien je dan relatief minder kwijt bent. Koop dus meteen voor bijvoorbeeld vrienden, familie of misschien wel je voetbalteam.