Parkeerbord

Heb jij ook last van mensen die parkeren op jouw plek of voor je garage? Heb je een eigen plekje toegewezen gekregen voor een eigen parkeerplaats? Dan is het aan te raden om daar een parkeerbordje voor te bestellen. Zo heb je jouw plekje mooi gereserveerd en krijg je nooit discussie met een buurman of buurvrouw over je plek. Er zijn veel verschillende parkeerborden te verkrijgen. Als je verder leest kom je er snel achter.

Niet parkeren bord

Een van de meest verkochte parkeerborden zijn de niet parkeren borden. Hiermee geef je natuurlijk aan dat niemand mag parkeren voor je garage, huis of parkeerplek. Dit parkeerbord is er een waarop staat verboden te parkeren.

Directie parkeerbord

Een bord voor de directie nodig? Dat zie je bij veel meer bedrijven voorbij komen. De directie wilt natuurlijk altijd plek hebben voor de deur. Heel gek is dat natuurlijk niet want ze zijn voor het bedrijf ontzettend belangrijk. Daarnaast willen ze snel in en uitrijden zonder gedoe met hun parkeerplek. Dat is wel het laatste waar ze aan willen denken.

Minder valide

Ben je minder valide of heb je personeel dat minder valide is? Dan is het aan te raden om een goede plek te reserveren. Voor deze mensen moet je gewoon een goede plek beschikbaar stellen zodat ze altijd hun auto goed kwijt kunnen.

Eigen terrein

Heb je een eigen terrein waar niemand op mag parkeren? Dan is een parkeerbord met eigen terrein uitermate geschikt hiervoor. Je kan borden gebruiken als wegsleepregeling van kracht, parkeerplek gereserveerd of eigen terrein. Zo kan je alle kanten op en weet je zeker dat niemand op jouw terrein gaat parkeren. Handig toch zo’n parkeerbord?

Alle keuze

Een parkeerbord heb je in verschillende soorten en vormen. Hierdoor ben je er van verzekerd dat je kan vinden wat je nodig hebt.