Pegasus Events

Heeft u een bedrijf en wilt u graag een uitje organiseren? Bij Pegasus events staan wij alle dagen van de week voor u paraat! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring dus al uw wensen en plannen komen uit bij ons. Een uitje plannen voor uw werknemers die heel de dag werken is niet zomaar iets kleins. Het is namelijk belangrijk dat ze genieten van de dag en dat de teambuilding binnen uw bedrijf zeker weten centraal blijft. U zit bij Pegasus events aan het juiste adres. Werknemers kiezen er graag voor om met z’n allen te vertrekken vanuit een centrale vertrekplaats, zodat iedereen die geen vervoer voor die dag kan regelen niet met kosten komt om met het openbaar vervoer te komen. Openbaar vervoer naar een andere stad is namelijk heel duur en u wilt natuurlijk dat iedereen betrokken is bij dit uitje. Kies dus voor een bus voor uw werknemers en uzelf. Is het een lange reis? Dan kunnen wij catering in de bus verzorgen voor u. Namelijk allerlei broodjes en drankjes waarvan uw werknemers van zullen smullen onderweg. Een lange reis plannen is niet zomaar gebeurd. Het vergt inspanning, energie en tijd. Wij staan klaar voor deze uitdaging en zorgen dat alles secuur geregeld is.

Verzamelplaats

Bedenk zelf een tijd en een verzamelplaats bij Pegasus events, zodat wij onze chauffeurs op de hoogte kunnen brengen van hun bestemming. Sommige chauffeurs mogen namelijk maar een bepaalde kilometers en uren rijden en hebben ook pauze nodig. Rijden is intensief bij Pegasus events dus wij zorgen ervoor dat onze chauffeurs ten alle tijden bij u blijven, zodat ze u op de hoogte kunnen stellen van hun vertrek. Veiligheid en gezondheid staat voorop.

Heeft u al een bestemming uitgekozen?

Lekker winkelen bij Pegasus Events, een museum bezoeken en daarna lekker uit eten met uw werknemers. Een fantastische dag komt eraan. Wij organiseren uitjes naar Rotterdam.