Laat de pijn verlichten door een fysiotherapeut

Als je te kampen hebt met lichamelijke problemen of een (sport)blessure kan een fysiotherapeut vaak een oplossing bieden en de klachten voor je verlichten. Zo kun je voor fysio Veldhoven terecht bij Fysiotherapie Claessens en Van de Rijt.

Beweging is belangrijk

Als je klachten hebt die van chronische aard zijn of sportblessures ben je aan het juiste adres bij deze praktijk voor fysiotherapie. Ze proberen je zo snel mogelijk weer normaal te laten functioneren waarbij beweging een belangrijk onderdeel van de behandeling vormt. Ze werken samen met andere specialisten om zo snel mogelijk tot een goed resultaat te komen.

Zo normaal mogelijk functioneren

Als je contact opneemt met de praktijk zullen ze trachten zo vlug mogelijk een behandeling in te plannen om jouw pijnklachten te kunnen verlichten. De nadruk wordt gelegd op het zo snel mogelijk weer normaal kunnen functioneren zodat je weer gewoon verder kunt met alle dagelijkse bezigheden zonder dat je dit extreem veel moeite kost of veel pijn oplevert.

Ook buiten reguliere openingstijden een afspraak maken

Het is niet voor iedereen even eenvoudig overdag een afspraak te maken bij een fysiotherapeut. Daarom is de praktijk ook geopend in de avonduren zodat je ook na het werk er nog terecht kunt. Zo kun jij zo snel mogelijk terecht zonder dat dit problemen geeft op je eigen werk.

Behandelplan opstellen

Als je voor de eerste keer een afspraak hebt wordt er gekeken naar wat voor problemen je hebt en wordt er een behandelplan opgesteld om je goed mogelijk te kunnen helpen en de pijn minder te maken. Het behandelplan kan uit verschillende onderdelen bestaan waarbij je kunt denken aan oefeningen die je thuis zelf kunt doen maar ook uit bijvoorbeeld massages uitgevoerd door een therapeut. Een combinatie ervan behoort ook tot de mogelijkheden.