Vind het perfecte vliegengordijn snel bij Vliegengordijnencenter

Bij Vliegengordijnencenter vind je vliegengordijnen in alle soorten en maten. De gordijnen zijn van hoge kwaliteit, decoratief en houden lastige insecten perfect buiten. In de webstore vind je een ruim assortiment van gordijnen. Daar zit ongetwijfeld een gordijn tussen dat perfect aansluit bij de uitstraling van je woning.

Een groot assortiment biedt een ruime keuze
Vliegengordijnencenter heeft voor elk interieur een passend gordijn. Zoek in de webstore naar een vliegengordijn met een aantrekkelijk motief, kleur of materiaal. De gordijnen zijn ook in veel verschillende maten verkrijgbaar, ook voor schuifpuien en caravans, waardoor elke ruimte beschermd kan worden tegen irritant rondzoemende vliegen en wespen. Ook zijn er verduisterende gordijnen, waardoor je de deur van je woning of kamer ook op een zomeravond open kan blijven.

Een lange levensduur dankzij het gebruik van goede materialen

Er zijn verschillende vliegengordijnen beschikbaar. Allemaal zijn ze gemaakt van uitstekende
materialen, waardoor ze lang mooi blijven en een lange levensduur hebben. Gemiddeld blijft een vliegengordijn 8 tot 10 jaar mooi en effectief. De efficiëntie van de gordijnen is hoog: het zware PVC dat voor de meeste gordijnen gebruikt wordt is een indrukwekkende barrière voor elk insect.

Kies voor een magneet voor maximale werking
In de webstore van Vliegengordijnencenter vind je zogenaamde magneetgordijnen. Die sluiten zich automatisch als je er doorheen bent gelopen. Hierdoor heeft een insect geen enkele kans om naar binnen te komen en blijft jouw woning gegarandeerd vrij van ongedierte.

Makkelijke montage en eenvoudig onderhoud
Je kunt een vliegengordijn heel makkelijk zelf thuis monteren. Je ontvangt de materialen daarvoor bij je bestelling. Het gaat om een bevestigingsstrip, haken, hulzen, schroeven en een handleiding. Daarmee kan je in een kwartiertje je vliegengordijn hebben hangen. Het onderhoud is eenvoudig: met een vochtige doek of een tuinslang wordt een gordijn snel weer als nieuw.

Contact en persoonlijk advies

Je vindt op de website van Vliegengordijnencenter handige tips om je deur en kozijnen op te meten. Wil je meer weten over een bepaald gordijn of heb je hulp nodig bij het bestellen? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je met alle vragen en problemen.